facebook

Домовитися не вийде: почало збуватися пророцтво карпатського мольфара Нечая на 2023 рік

Свого часу люди не дуже повірили сказаному ним

Незабаром мине рік, як в Україні триває повномасштабна війна. За цей час багато астрологів, тарологів та іншого роду експертів-езотериків давали свої прогнози щодо того, коли вона закінчиться. Одним із останніх прогнозом щодо термінів завершення війни в Україні ділився ясновидець та екстрасенс Валерій Шатілович.

Однак, ще задовго до військового вторгнення росії у 2022 році, про нинішні події говорив відомий карпатський мольфар Нечай. Що він передрікав, зокрема і на 2023 рік, розповідає ped-pressa.kiev.ua.

Пророцтва мольфара Нечая щодо війни в Україні
Більш як 12 років тому мольфар сказав, що буде війна, але все пройде так, як заплановано. За його словами, з путіним намагатимуться домовитися, але це дуже лукава людина, яка постійно вдає, що нічого не розуміє. Втім, і на нього знайдеться своя сила. При цьому, як говорив Нечай, якщо кривавий кремлівський диктатор не поступиться, то буде велика біда. Про що конкретно йдеться — невідомо, цього карпатський мольфар уточнювати не став. Оскільки цей прогноз вважають таким, що стосується саме 2023 року, є вірогідність, що “приберуть” главу кремля вже скоро.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Домовитися не вийде: почало збуватися пророцтво карпатського мольфара Нечая на 2023 рік