facebook

Чому не варто ставити своє життя “на паузу”

Інколи, за різних обставин, ми не знаємо, як вчинити правильно, що краще зробити, а від чого – утриматись. В таких випадках дуже часто хочеться знайти кнопку “Пауза”, натиснути на неї, і щоб життя зупинилось.

Але чи буде це правильний вибір? Чи стане від цього нам краще чи, навпаки, ситуація лиш погіршиться?

Сьогодні ми підготували для вас матеріал Джеймса Алтачера, менеджера американських хедж-фондів, підприємця, а також автора книжок-бестселерів. На своєму життєвому прикладі він вирішив показати іншим, чому не варто ставити життя “на паузу”.

“Я думав, що маю поставити своє життя “на паузу” поки не допишу і не опублікую роман. Тому що лиш в такому випадку я зможу взятись за ту роботу, яку насправді хочу.

Я думав, що маю бути кимось особливим. Але це було помилково.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Я відмовився від трьох хороших робіт. Я ставав все більше і більше нещасним. І хоч я написав 4 романи, ніхто не буде їх публікувати.

В іншому випадку, я думав, що повинен поставити життя “на паузу”, поки не продам бізнес. Потім я би зміг відпочити і привести себе в форму.

Іншого разу….. і….. іншого разу…..

І так далі.

Зрештою, замість того, щоб опублікувати роман, я взявся за роботу, від якої відмовився два роки тому, і моє життя змінилось назавжди.

Я утримував своє життя “на паузі” протягом двох років.

Пам’ятайте, життя сповнене не лише приємними прикладами. Але я розумію, що якщо поставити його “на паузу”, то саме вони виграють, вони знищать мене.

Я пишу це зараз, тому що сам стикався з такою ситуацією 25 років тому, і минулого року, та й навіть зараз. Кожен день…

То хто ж виграє?

Люди, які зараз в вашому серці… Які обтяжують вас… Вбивають. Через свої судження про те, що таке “правильно”.

Але насправді, в кожному випадку, є лише одна людина. І я бачу її. В дзеркалі”.

Отож, не шукайте собі виправдань, не зупиняйтесь на шляху до успіху, до кращого життя, до справжнього кохання! Не використовуйте кнопку “Пауза”, щоб життя не пройшло повз вас.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чому не варто ставити своє життя “на паузу”