facebook

Чому РФ зробила паузу в ракетних ударах: експерт насторожив прогнозом

Чому РФ зробила паузу в ракетних ударах: експерт насторожив прогнозом

Станом на 1 березня у Росії може бути приготовлено від 60 до 105 ракет для удару, зазначив оглядач.

Росія вже три тижні не завдає масованих ракетних ударів по Україні. Це може бути викликано кількома причинами.

Свою думку з цього приводу висловив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, зазначивши, що боєкомплект у російських військ був накопичений ще до 24 лютого, і станом на 1 березня у РФ може бути приготовлено від 60 до 105 ракет для удару.

“Я не схильний вірити в те, що ракети у російських окупантів закінчилися. У них виробництво як було, так і є… На мій погляд, ця пауза може бути викликана або накопиченням максимально можливого боєкомплекту для нанесення максимально руйнівного ефекту з можливих, або підготовкою до вже іншої “СВО”, яку необхідно буде підтримати нанесенням ракетних ударів… Наприклад, проти Молдови”, – вважає експерт.

На думку Коваленка, якщо найближчим часом по Україні так і не буде масованого ракетного удару, то це означає, що Росія готується до нападу на Молдову.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Росія готує ракетний удар – що повідомлялося
Як писав УНІАН, 1 березня Чорному морі російські війська знову збільшили кількість ракетоносіїв до п’яти. Загальний залп становить 32 ракети типу “Калібр”.

Як заявив голова Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, в цілому за місяць Росія виробляє 20-22 ракети типу “Калібр” і 15-20 ракет типу “Х-101”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чому РФ зробила паузу в ракетних ударах: експерт насторожив прогнозом