facebook

Росіянка хотіла вбити українку, щоб вкрасти її особистість: деталі детективної історії (ФОТО)

Жінки були дуже схожі

У 2016 році в США громадянка Росії вчинила спробу вбивства українки, щоб заволодіти її паспортом і коштовностями. Жінки є дуже схожими зовнішньо, тож росіянка могла б користуватися документами своєї жертви.

Про це повідомляють на сайті BBC.

Деталі детективної історії
Історія сталася у 2016 році, коли росіянка Вікторія Насирова наважилася вбити свого косметолога, українку Ольгу Цвик. На той час обидві жінки мали темний колір волосся, однакове забарвлення шкіри та розмовляли російською. На деяких фото в них навіть подібний макіяж.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Росіянка Вікторія Насирова (ліворуч) і українка Ольга Цвик

 

Росіянка Вікторія Насирова (ліворуч) і українка Ольга Цвик
У зв’язку з цим Вікторія Насирова вирішила вбити українку, щоб забрати її гроші, коштовності та паспорт, яким могла б користуватися.

Одного дня Насирова прийшла до Ольги Цвик і пригостила її чизкейком. У тому шматочку містилася велика доза сильного заспокійливого. Після того, як жінка з’їла гостинець, її почало нудити, тож вона лягла на ліжко та знепритомніла.

Для того, щоб картина мала вигляд самогубства, Вікторія переодягла Ольгу в мереживну білизну та розкидала по кімнаті заспокійливі пігулки.

Наступного дня подруга Цвик знайшла її непритомною та викликала швидку. На щастя, жертва вижила.

 

Коли вона повернулася з лікарні, виявила, що з дому зникли її документи (український паспорт і дозвіл на роботу в США) та заощадження.

У цей момент Ольга пригадала, що коли вона ще не втратила свідомість повністю, бачила, як Вікторія швидко бігала кімнатою та розкидала речі.


Українка Ольга Цвик після отруєння
Зрештою до злодійки привели її ж сліди. У залишках чизкейка виявили феназепам, сильний заспокійливий засіб. Цей самий препарат був розкиданий на підлозі навколо Ольги…

Насирову, яка живе в Брукліні, у четвер визнали винною в замаху на вбивство, напад і незаконне утримання.

 

Проте термін ув’язнення суд ще не визначив.

Раніше Вікторія Насирова вже мала проблеми з законом. У 2015 році її звинуватили у вбивстві сусідки Алли Алексєєнко та викраденні її заощаджень.

Крім того, росіянку також звинувачують у зберіганні наркотиків і пограбуванні чоловіків, яких вона зустрічала на сайтах знайомств. Її діяння лягли в основу документального фільму програми розслідувань CBS «48 годин» у 2017 році.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Росіянка хотіла вбити українку, щоб вкрасти її особистість: деталі детективної історії (ФОТО)