facebook

Смерть заради фото: підлітки залізли на дах поїзда, їх ударило струмом (фото)

Смерть заради фото: підлітки залізли на дах поїзда, їх ударило струмом (фото)

Інцидент стався на вокзалі у місті Вишневе. Поліцейські просять батьків пояснити дітям про небезпеку таких екстремальних розваг.

Двоє підлітків залізли на дах товарного поїзда для того, щоб зробити фото та в результаті отримали удар електричним струмом. Про це повідомив 11 березня пресцентр ДСНС України у Telegram.

За даними рятувальників, 1 хлопець загинув на місці, а другий отримав опіки обличчя першого ступеня та гострий шок.

Рятувальники Бучанського району о 14:43 дізналися, що у місті Вишневе Київської області на залізничному вокзалі на дах товарного поїзда закритого типу, що знаходився на додатковій дорозі, залізли 2 підлітки 2009 року народження. У результаті їх вразило електричним струмом.


Потерпілого госпіталізували, а тіло загиблого довелося знімати рятувальникам із даху поїзда. Працівники залізниці кажуть, що парубки намагалися зробити фото на вагонах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Начальник поліції Київської області Андрій Небутов закликав батьків пояснити дітям про небезпеки, які несуть екстремальні розваги.

Нагадаємо, що в Дніпрі 14 січня підлітки фотографували Наддніпрянську ТЕС за 1 годину до початку масованого ракетного удару ЗС РФ. У телефоні одного із затриманих були російські номери.

А в серпні минулого року в Бахмуті Донецької області було затримано 16-річного підлітка, який здавав росіянам позиції Збройних сил України.

Фокус у травні писав про смерть 14-річного В’ячеслава Ялишева з Одеси. Хлопець хотів попередити сусідів-пенсіонерів про ракетний удар ЗС РФ, але загинув, коли побіг сповіщати людей похилого віку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Смерть заради фото: підлітки залізли на дах поїзда, їх ударило струмом (фото)