facebook

Як схуднути за один тиждень: дієві поради

Як схуднути за один тиждень: дієві поради


Прості правила допоможуть позбавитися зайвої ваги.

Дотримання кількох правил здорового способу життя допоможе вам схуднути за тиждень в домашніх умовах.
Дотримуйтеся правила 80/20
Це правило дозволяє вам їсти поживну їжу 80% часу, залишаючи 20% часу на улюблену їжу. Так ви зможете менше переїдати й контролювати себе, коли вам захочеться перекусити.

Встановіть час
Перетворіть себе на повільного їдця. Цінуйте їжу, яку ви їсте. Встановіть таймер на 20 хвилин і переконайтеся, що ви витрачаєте кожну хвилину на смакування страви перед вами. Уважне харчування та гарне пережовування їжі можуть допомогти в схудненні. Переїдання може призвести тільки до переїдання, тому що ваш шлунок не встигає повідомити мозок, що він сповнений і ситий.

Зменшіть порції
Завжди важливо перевіряти, що у вас на тарілці, за якістю й кількістю. Контроль порцій — це хороша практика не тільки для схуднення, а й зниження надмірного споживання енергії. Поділіть порції навпіл і переконайтеся, що ви вибираєте менші порції.

Дослідження, проведене в Університеті штату Пенсільванія, показує зв’язок між великими порціями й ожирінням. У ньому також йдеться, що для контролю ваги ви можете їсти великі порції низькокалорійних продуктів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не їжте перед телевізором
Поєднання часу перегляду телевізора з обіднім часом може призвести до бездумного прийому їжі. Ви схильні зосереджуватися на тому, що відбувається на екрані телевізора, та перестаєте усвідомлювати, що відбувається у вас у роті й шлунку. Зрештою ви переїдаєте.

Добре спіть
Режим сну багато в чому залежить від вашої ваги. Нестача сну може зрештою призвести до збільшення ваги.

Зменшіть споживання рафінованих вуглеводів
Один із способів швидко схуднути – скоротити споживання цукру, крохмалю або вуглеводів. Цього можна досягти завдяки дієті з низьким вмістом вуглеводів або зменшивши кількість рафінованих вуглеводів і замінивши їх цільнозерновими продуктами.

Це може допомогти приборкати апетит, знизити рівень інсуліну і змусити вас схуднути.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як схуднути за один тиждень: дієві поради