facebook

Астролог назвала місяць, коли в Росії все піде крахом

Астролог назвала місяць, коли в Росії все піде крахом
Переломний момент у долі країни-агресора відбудеться вже навесні цього року.

Астролог Анна Вергелес розповіла про те, що чекає на Росію в найближчому майбутньому. Згідно з прогнозом експерта-езотерика, в травні на представників країни-терориста чекають вкрай неприємні новини з фронту – ситуація погіршиться, окупанти будуть загнані в кут.

“З травня в гороскопі Росії починається складний період. Це дає натяки на те, що ми можемо отримати дійсно хороші новини з фронту. У Путіна з березня-червня йдуть дуже серйозні показники втрати влади. Його “зоряний час” закінчився. Він уже дійшов до кінця. І чим ближче до травня-червня, тим більше ми в РФ будемо бачити внутрішніх конфліктів. “Цар” втрачає владу, стає дуже слабким, всі це розуміють. Необов’язково це буде фізична смерть або фізична втрата влади. Кращий сценарій для нього – це якщо він залишиться номінальним лідером, а управляти в реальності буде зовсім інша людина”, – сказала Вергелес.

Анна також додала, що навесні 2023 року в РФ активізуються внутрішні проблеми, які також послаблять її сили на фронті, але радіти не варто:

“Навесні там почнуться якісь дуже серйозні внутрішні проблеми. Буде боротьба за владу. Можливо, буде протестний настрій. Увага буде відвернута від України до спроб навести порядок у своїй країні. Але є тут одна небезпека: Щур, якого загнали в кут, починає вести себе неадекватно і агресивно”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог назвала місяць, коли в Росії все піде крахом