facebook

Це буде весна: відома провидиця назвала вирішальний місяць у війні з Росією

Це буде весна: відома провидиця назвала вирішальний місяць у війні з Росією


Активні бойові дії підуть на спад, а масовані обстріли припиняться восени 2023 року.

Провидиця і тарологиня Людмила Хомутовська розповіла, що переламний момент у війні станеться у квітні. До цього часу триватимуть активні бойові дії та обстріли.
Втім, Хомутовська наголосила, що затишшя на фронті не означатиме закінчення війни. Водночас вона додала, що восени 2023 року українці можуть повернутися до мирного життя. У цей період активні бойові дії підуть на спад, а масовані обстріли припиняться.

“На жаль, я поки не бачу в цьому кінця війни. Карти показують, що це може статися в кінці літа або на початку осені. Але в квітні буде якийсь акорд, який кардинально змінить ситуацію”, – сказала Хомутовська.

Нагадаємо, астролог Влад Росс в інтерв’ю ТСН.ua розповів, що сприятлива для України в протистоянні російській агресії астрологічна ситуація складеться незадовго до нового місяця у проміжку між 18 та 20 лютого.

Варто зазначити, астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Це буде весна: відома провидиця назвала вирішальний місяць у війні з Росією