facebook

30 тисяч за немовля. Продавала дитину своєї подруги

На Волині 26-річна жінка намагалася продати немовля подруги: схемі завадили поліцейські. Фото

У місті Луцьк у Волинській області 26-річна жінка намагалася продати чужу 11-місячну дитину. За немовля вона вимагала 30 тис. доларів, але злочин вчинити не встигла – про її наміри дізналися правоохоронці.

Про це в п’ятницю, 24 березня, повідомили на офіційному Telegram-каналі Національної поліції України. Як зазначається, нині дитині нічого не загрожує, хлопчика передали медичним працівникам.

Правоохоронці встановили, що 23-річна місцева мешканка народила самотужки вдома хлопчика. Одразу після пологів вона віддала сина своїй 26-річній подружці, щоб та піклувалася про нього.
Спочатку жінка турбувалась про немовля, переховуючи від сторонніх очей, а потім почала підшукувати людей, щоб продати дитину.

Одразу після передачі дитини в обмін на гроші від покупця – 30 тис. доларів – зловмисницю затримали волинські правоохоронці. Наразі дитину передали до медичного закладу.

“Слідчі поліції вже оголосили їй про підозру за ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми) КК України. Крім цього, після вивчення всіх обставин та фактів діям матері буде також надана правова кваліфікація”, – йдеться в повідомленні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

30 тисяч за немовля. Продавала дитину своєї подруги