facebook

“Лютий снігопад пре в ці області України, дикий мороз вдарить прямо завтра”: синоптики про погоду

В кінці березня люта зима вирішила повернутися. Синоптики попереджають про суттєве похолодання. В деяких областях очікується шалений мороз і сходження лавин.

Як інформує “ТСН”, в областях буде хмарно. На півночі, заході, центрі буде невеликий мокрий сніг. Натомість у східних областях дощитиме. На решті території країни – без істотних опадів. На дорогах, крім півдня та сходу, місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Втім, вночі та вранці пориви можуть сягати 15-20 м/с.

Вночі переважно температура повітря буде від 3° тепла до 2° морозу. В західних, Житомирській, Київській, Вінницькій та Черкаській областях прогнозують 0-5°. На Донеччині та Луганщині буде тепло – +1-6°.

Вдень стовпчики термометрів покажуть 0-5° тепла. На Закарпатті та в південно-східній частині буде трохи тепліше – +3-8°.

Завтра, 29 березня, буде хмарно. В регіоні вночі та вдень прогнозують невеликий мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Також буде вітряно: вночі та вранці пориви до 15-20 м/с. Йдеться про І рівень небезпечності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В області вночі буде 0-5° морозу, а вдень 0-5° тепла. У Києві вночі прогнозують 1-3° морозу, але вже вдень 0-2° тепла.

В регіоні буде хмарно й вітряно. Вночі температура опуститься до 7-12° морозу. Вдень також триматиметься мороз -2-7°.

Також завтра значна сніголавинна небезпека (3 рівень) утримується на високогiр’ї Закарпатської та Івано-Франківської областей.

“Можливе сходження лавин за низьких додаткових навантажень, окремих природних середніх та великих лавин. Радимо утриматися від походів на високогір’я”, – наголошують рятувальники.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Лютий снігопад пре в ці області України, дикий мороз вдарить прямо завтра”: синоптики про погоду