facebook

Як Китай, Росія та США поділять світ — прогноз астролога

Чи знав Сі Цзіньпін про наміри Кремля?

Експерти висловлюють дві полярні думки щодо китайської вигоди в контексті підвищення ядерної ставки Кремлем. Одні говорять, що цим Путін поставив Сі Цзіньпіна у відверто незручне становище. Інші — що Пекіну вигідний ядерний шантаж, адже це дозволить Піднебесній встановити сфери впливу “Пекін-Вашингтон”. Що про це говорять зірки? Чи знав Сі Цзіньпін про наміри Кремля? Чи погоджував їх Путін?

Про це розповів в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян.

“Китай зараз задоволений, тому що робить те, що йому треба робити. Він однозначно буде зараз зближуватися з Росією. Але зі Сполученими Штатами у Китаю теж буде співпраця. Наразі йому треба, щоб Росія з Америкою не мала ніяких контактів. Америка не зацікавлена в тому, щоб Путін кудись йшов. Китай не зацікавлений, щоб Росія зближувалася з Європою. Їм вигідніше, щоб Росія була ближчою до Китаю. Але Китай абсолютно нічого хорошого для Росії не має. Він обрав таку позицію — чекає, щоб Росія та Америка з часом ослабли”, — зазначив астролог.

За словами фахівця, КНР робитиме все для того, щоб послабити РФ та США.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Китай зараз буде входити в якісь союзи з Америкою. У них будуть певні домовленості. Зовні це може виглядати якось інакше. З Росією Китай точно буде сходитися. Зовні може виглядати, що вони ближче до Росії. Я думаю, Китаю потрібно років 20, аби вийти на той рівень, щоб зі Штатами йти прямо. Я вважаю, що Китай зараз має найсильнішу стратегію”, – зазначив Володимир Бадіян.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як Китай, Росія та США поділять світ — прогноз астролога