facebook

Все складно: Дмитро Гордон пояснив, чому його дорослі сини не воюють за Україну

Популярний телеведучий Дмитро Гордон, на відміну від багатьох своїх “зіркових” колег, під час повномасштабного російського вторгнення в Україну. Проте, у чоловіка є троє повнолітніх синів і жоден з них не зможе стати до лав ЗСУ.

Троє дорослих синів від першого шлюбу Дмитра Гордона – 31-річний Ростислав, 28-річний Дмитро та 21-річний Лев – живуть за кордоном.

Про це ведучий сказав в інтерв’ю YouTube-каналу, пише “ТСН”.

Блогер і журналіст Дмитро Гордон пояснив, чому ніхто з його трьох дорослих синів не воює на фронті.

У Дмитра Гордона загалом четверо дорослих дітей від першого шлюбу: 31-річний Ростислав, 28-річний Дмитро, 24-річна Єлизавета та 21-річний Лев.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У старшого мого сина захворювання дуже важке, з яким не те що на фронт, йому жити з ним важко. Що стосується двох інших моїх дітей. Вони обидва народжені не в Україні, Лев у мене громадянин Сполучених Штатів. Вони живуть в Америці багато років. Вчилися – один в Англії навчався ще в школі, потім в університеті в Англії. Обидва живуть в Америці, вони народжені не в Україні”, – заявив Гордон.

У шлюбі з журналісткою Олесею Бацман народжені його троє молодших дочок – 11-річна Санта, 6-річна Аліса та 3-річна Ліана.

Старший син журналіста Ростислав – випусник Київського інституту міжнародних відносин. Дмитро Гордон розповідав, що Ростислав працює в YouTube і заробляє хорошу зарплату.

Середній Дмитро закінчив Музичний коледж Берклі в Бостоні і працює композитором в Голлівуді. Разом з ним у Лос-Анджелесі живе і третій син – Лев.

Тож очікувати на повернення чоловіків в Україну найближчим часом не варто.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Все складно: Дмитро Гордон пояснив, чому його дорослі сини не воюють за Україну