facebook

Посинів як баклажан: чоловік зламав пеніс під час “найнебезпечнішої у світі пози для сексу”

Зламаний пеніс чоловіка став повністю схожий на баклажан.

37-річний чоловік з Індонезії потрапив до лікарні після того, як спробував “найнебезпечнішу позу для сексу в світі”. У пориві пристрасті він зламав свій пеніс.

Про це передає Ladbible.

Під час статевого акту чоловік відчув, що його пеніс голосно тріщить, а потім раптово відчув сильний біль. Проте він не одразу звернувся до медиків. Лише коли зрозумів, що не може мочития, і замість сечі тече крові, горе-коханець вирішив, що йому дійсно потрібо до лікарні.

Під час обстеження медики виявили, що зламаний пеніс тепер повністю схожий на баклажан, по суті, перетворившись на “мляву фіолетову масу”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Лікарі виявили, що у чоловіка стався “широкий і глибокий” двосторонній розрив. Чоловіка негайно відправили на операцію, і через три дні він зміг зняти пов’язки, а через місяць майже одужав. Наступного разу чоловік уже обере безпечнішу позу для сексу.

Що стосується цієї небезпечної пози, в якій він отримав травму, то це “зворотна пастушка”, де жінка знаходиться зверху і обличчям від свого партнера.

На думку медиків, з наукової точки зору це найнебезпечніша поза для сексу, оскільки на неї припадає майже половина всіх переломів статевого члена.

“Якщо є будь-які непостійні штовхання або якщо рухи обох сторін не синхронізовані, це може призвести до того, що чоловічий член може вислизнути та бути розчавленим”, – зазначили вони.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Посинів як баклажан: чоловік зламав пеніс під час “найнебезпечнішої у світі пози для сексу”