facebook

Таролог розповіла, що чекає на Україну в травні: “Буде сумно, жорстко”

Вона вважає, що особливо “спекотно” буде в Криму.

Таролог вважає, що у Захисників України є “гідний план”, проте вона не буде нічого про це говорити / скриншот
Таролог і переможниця 15 сезону “Битви екстрасенсів” Яна Пасинкова зробила прогноз на травень і розповіла, що чекає на Україну. Вона стверджує, що останній місяць весни принесе сумні новини.

На думку таролога, почнуться “темні часи”, які бувають перед “світанком”. Своїм пророцтвом Пасинкова поділилася для YouTube-каналу “Прогноз”.

“У перші тижні травня сумно. Будемо чекати на сумні новини. Але це такий, знаєте, найтемніший час, як то кажуть, перед світанком”, – зазначила таролог.

Також вона розповіла, що відбуватиметься на території тимчасово окупованого Криму. Таролог стверджує, що там буде особливо “спекотно”. Вона закликає тікати з півострова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Там жорстко… Воєнні дії. Люди добрі, їдьте звідти. Там буде спекотно в травні. Дуже спекотно… Крим буде поділено на дві частини: військова частина і невійськова частина”, – заявила Пасинкова.

Також таролог “бачить” можливість непередбаченого миру. Однак що саме може статися, вона не розповіла. Пасинкова також зазначила, що на Донецькому напрямку будуть “жорсткі бої”.

Таролог вважає, що у захисників України є “гідний план”, проте вона не буде нічого про це говорити. За словами Пасинкової, про ситуацію на фронті краще нічого не розповідати.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Таролог розповіла, що чекає на Україну в травні: “Буде сумно, жорстко”