facebook

Доведеться віддавати по 50 за долар? Українцям розповіли, яким буде курс валют найближчим часом

Існує досить велика кількість факторів, що вплинуть на курс долара


Експерт висунув прогноз про те, що українцям не варто перейматися суттєвим зростанням курсу долара найближчим часом, але деякі чинники можуть повністю змінити ситуацію.

Є сумніви, що долар зросте більш, ніж на 10% і переступить позначку 46 чи 50 гривень. Такої думки дотримується експерт аналітичного центру “Об’єднана Україна” Олексій Кущ.

Водночас стабільність української валюти залежатиме від успіхів ЗСУ на фронті та надходження міжнародної фінансової допомоги. Інших причин різкого падіння гривні експерт не бачить, а долар максимум зросте до 10%.

“Якщо буде проведено успішний наступ української армії на фронтах, то, швидше за все, національна валюта утримає свої позиції десь на рівні 37 гривень за долар. Однак це буде тільки за умови одночасного отримання міжнародної допомоги і продовження розсудливої економічної політики”, – заявив Олексій Кущ.

За прогнозом експерта, долар коливатиметься в коридорі від 36 до 46 гривень, проте він попередив, що існує “досить велика кількість факторів впливу, які просто неможливо прорахувати”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Доведеться віддавати по 50 за долар? Українцям розповіли, яким буде курс валют найближчим часом