facebook

Сьогодні в Україну увірветься різке похолодання з дощами та зливами (карта)

Погіршення погоди очікується на заході країни.

У неділю, 7 травня, в Україну увірветься похолодання з дощами. Місцями опади будуть сильними. Похолодання найбільш сильно відчуватиметься на заході України, але і в інших областях температура трохи знизиться. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на заході України сьогодні буде найхолодніше. Тут очікується похмура погода й дощі, місцями опади будуть сильними. У Волинській, Рівненській та Хмельницькій областях буде лише +7°…+9°. У Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях температура вдень підніметься до +11°…+13° і лише на Закарпатті буде тепліше – до +15°…+18°.

На півночі України температура знизиться до +11°…+12°. Тут також стане більше хмарності, проте істотних опадів не очікується.

На сході України домінуватиме невелика хмарність, а стовпчики термометрів покажуть +13°…+16°. Без опадів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У центральній частині України найхолодніша погода буде у Вінницькій області, де температура підніметься лише до +10°, очікується похмура погода з невеликими дощами. На решті території очікується мінлива хмарність, а повітря прогріється до +13°…+16°.

У більшості південних областей стовпчики термометрів покажуть +17°…+18°. Тут буде сухо і трохи хмарно. Однак у Криму повітря прогріється до +11°, на півострові очікується похмура погода з невеликими дощами.


Прикмета погоди 7 травня
7 травня – дощ в цей день віщує хороший урожай жита.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Сьогодні в Україну увірветься різке похолодання з дощами та зливами (карта)