facebook

За інтим на зупинці у мороз суд покарав лише дівчину: хлопця навіть не викликали

У мережі викликала резонанс інформація про суд над дівчиною за інтим у громадському місці


У мережі жваво обговорюють суд над 18-річною дівчиною, яку засудили за інтим у громадському місці, а саме на зупинці тролейбуса у Львові.

Повідомляється, що суд розглянув справу дівчини, яка наприкінці лютого займалась с*ксом на зупинці тролейбуса. Цікаво, що хлопець ніяк не фігурує у постанові суду, йдеться лише, що саме дівчина поводилася розпусно. Журналістка Тетяна Даниленко зауважила у своєму Twitter:

І не він її, а вона його…. От жалко пацана
– написала вона і прікріпила частину новини про суд.

У самій новині додається трохи детаолей: “дівчина “вчинила дії розпусного характеру, а саме бувши оголеною нижче поясу, вступила в контакт (статеві зносини) з чоловіком. На думку суду, львів’янка порушила громадський порядок, що стало “проявом безсоромності та грубої непристойності”.

Коментатори під дописом дивуються, чому ж хлопця так само не судили, та взагалі, що таке можливо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.


“А чому це хлопака не судили? Займалися вдвох, а судять дівчину”, “Суддя керувався старим прислів’ям “Сука не схоче, кобель не скоче””, “Довиколювали очі сосками”, “Він діяв у рамках усіх міжнародних норм та за статутом ООН”, “Парубок просто стояв. Чекав на маршрутку. Зненацька хтось відс***в”, “Він поводився пристойно”, “…наприкінці лютого. Можливо вона хотіла просто зігріти хлопця на зупинці”

Варто сказати, що суд урахував вік дівчини та обмежився усним зауваженням, а справу проти неї закрив.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

За інтим на зупинці у мороз суд покарав лише дівчину: хлопця навіть не викликали