facebook

Надалі тільки потепління: синоптик повідомила про завершення заморозків в Україні

В Україні починається потепління.


Заморозків в Україні вже не буде. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко.

За її словами, в Україні розпочинається потепління. Зокрема, за даними синоптика, вже завтра, в більшості областей України протягом дня температура повітря становитиме +15…+20 градусів.

“Надалі – ще тепліше. З чистою совістю висаджуємо все, що запланували, і квіточки в горщиках можуть нормально вже ночувати, у комфорті”, – сказала синоптик.

В Україну йде потепління – що буде з погодою найближчими днями
Завтра, 12 травня, українці нарешті зможуть насолоджуватися довгоочікуваним потеплінням. За даними Погода УНІАН, температура повітря поступово підніматиметься, і до середини місяця в більшості областей країни очікується приємне тепло від +20° до +23°.

На вихідних стовпчики термометрів в Україні підніматимуться до +18°…+22°. У більшості областей очікується невелика хмарність або повністю безхмарне небо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У середині травня, 15 травня, більшість областей України насолоджуватимуться теплою погодою з температурою від +20° до +23°. На заході країни можливі дощі, але вони не повинні суттєво вплинути на температуру.

16 травня дощі на заході України продовжаться, температура тут знизиться до +18°…+21°, а на решті території очікується більше хмарності, проте температура залишатиметься на рівні +20°…+23°.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Надалі тільки потепління: синоптик повідомила про завершення заморозків в Україні