facebook

П’ятеро школярів побили дівчинку, хлопець ударив її з ноги в голову: поліція просить не ділитися відео з поваги до забіяк

Поліція проводить розслідування щодо п’яти молодих людей у ​​зв’язку з передбачуваним злочином на ґрунті ненависті після бійки

П’ятеро молодих людей перебувають під слідством через злочин на ґрунті ненависті після того, як у мережі з’явилося відео, на якому хлопець б’є дівчину ногою по обличчю під час масової бійки.

На кадрах, що шокують, видно, як група підлітків, деякі з яких були одягнені в шкільну форму, б’ються на Файфілд-роуд в Онгарі близько 14:30 у середу, 7 червня. На відео видно, як одна дівчинка лежить на підлозі, коли на неї нападає група хлопців.

 

Дівчині ненадовго вдається підвестися, перш ніж вона знову впала і отримала удар ногою по голові від молодого чоловіка, який, мабуть, буквально нокаутував її.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліція Ессекса (графство на південному сході Англії) була викликана для припинення бійки, яка, як повідомляється, не призвела до серйозних травм. За словами офіцерів, вони зіштовхнулися зі складною ситуацією, в якій брали участь кілька молодих людей. Вони швидко ліквідували інцидент, щоб убезпечити всіх.


В рамках їх розслідування було встановлено, що п’ятьох молодих людей були в першу чергу причетні до цього, і в даний час вони перебувають під слідством. На даному етапі це розглядається як злочин на ґрунті ненависті. Серйозних травм ніхто не отримав.

Представник поліції сказав: “Ми працюємо з нашими партнерами, щоб забезпечити безпеку всіх учасників інциденту. У рамках цього сьогодні ввечері в цьому районі була помітна присутність поліції, яка буде там всю ніч і найближчими днями. Розслідування веде Loughton CID. Нам також відомо про відео інциденту, що циркулюють у соціальних мережах, і ми просимо людей не ділитися ними з поваги до всіх учасників.”

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

П’ятеро школярів побили дівчинку, хлопець ударив її з ноги в голову: поліція просить не ділитися відео з поваги до забіяк