facebook

Все зміниться вже з четверга: водіїв попередили про серйозні проблеми – до чого готуватись

Експерти попереджають українських водіїв про серйозні проблеми


Вже з 15 червня українські водії зіткнуться із серйозною проблемою – дефіцитом автомобільного палива. Фахівець Дмитро Леушкін оприлюднив прикрій прогноз. Про це повідомляє інформаційний портлал Стіна.

Фахівець повідомляє, що у світі поменшало нафти, у зв’язку з тим, що скоротився її видобуток. Це спричинило і підвищення цін на пально-мастильні матеріали, які вже почали зростати.

Що ж до 15 червня, то від цього дня танкера в Ізмаїлі/Рені за нинішніми цінами не має сенсу продавати, а ось нову вартість не встигнуть законтрактувати.

Експерт упевнений, що трейдери вирішать краще перечекати, у зв’язку з тим, що стрибок на ПДВ та акцизі ніякою не маржею не перекрити. Саме це спричинить божевільне зростання, а згодом ажіотаж. У результаті утворюються величезні черги з бензовозів на кордонах.

Більшість аграріїв чекає на апокаліптичний сценарій, коли доведеться возити врожай до Італії. При цьому їм доведеться віддати близько 30-40% вартості тільки за транспорт, а це загрожує збитками.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також експерт упевнений, що за нинішніх умов необхідно підтримувати, а не добивати податками, а також він нагадав про збір голосів на петицію про відміну нововведень, внаслідок чого вартість бензину зросте на 10-11 гривень, дизельного палива на 7-8 гривень, а ось зрідженого газу на 2,5 грн.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Все зміниться вже з четверга: водіїв попередили про серйозні проблеми – до чого готуватись