facebook

“Масштабна гроза пре в ці області України з дикою силою, злива хлине на цей регіон вже завтра”: синоптики про дощ і холод

Синоптики кажуть про те, що мешканцям України в деяких областях варто підготуватися до серйозних опадів. Українців закликають не нехтувати прогнозами.

Як інформує “Телеграф”, ще напередодні синоптики тішили українців теплим і сухим прогнозом погоди, але природа вирішила, що найближчими днями в країні не вистачає дощів і грози.

Погода у Львові 21 червня

У цьому місті синоптики прогнозують у середу — сонячну. Опадів не передбачається. Вдень стовпчики термометрів сягнуть до +25…27 °C, а вночі повітря охолоне до +12…16 градусів. 20-21 червня вітер прогнозується помірним — 6-7 м/с.

Погода у Києві 21 червня

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кияни очікують протягом двох днів дощі і грозу, однак сонечко інколи визиратиме з-за хмар. У вівторок вдень почнуться грозові опади, котрі послабшають на вечір, а до ранку середи мають завершитися. В денний час температура у столиці підніметься до 24…26 градусів тепла. Вночі позначки термометрів опустяться до +17…18 °C. Прогнозується помірний вітер — 7 м/с.

Погода у Харкові 21 червня

На ранок середи, 21 червня, варто чекати короткочасного дощу.. До вечора триматиметься похмура погода. Температура повітря вдень сягатиме 27…28 градусів тепла, а вночі опуститься до +15…18 °C. 20 червня прогнозується свіжий вітер, його швидкість сягатиме 8 м/с. У середу він послабшає — до помірних 6 м/с.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Масштабна гроза пре в ці області України з дикою силою, злива хлине на цей регіон вже завтра”: синоптики про дощ і холод