facebook

У мережі з’явився офіційний кліп представниці України на дитячому Євробаченні-2018: опубліковано відео

У мережі презентували офіційний кліп представниці України на дитячому Євробаченні-2018 Дарини Красновецької на пісню Say love, що в перекладі з англійської означає “Скажи любов”.

Відео з’явилося на YouTube-каналі конкурсу, передає “Лайм” У кліпі зроблений акцент на пісні і на наймолодшою ​​виконавиці. Над образом Дарини працювала український стиліст Леся Патока, яка відома співпрацею з Джамалою, групами ONUKA, Pianoбой та іншими. Дівчинка на відео з’являється червоно-білому костюмі і рупором в руках. “Рупор підкреслює ідею пісні, він допомагає мені закликати людей з усього світу відмовитися від вiйни і об’єднатися заради великого і світлого почуття любові. Я дуже сподіваюся, що людям сподобається моє відео”, – прокоментувала кліп Дарина. Нагадаємо, 11-річна Даша була обрана з 10 фіналістів. Фінал дитячого Євробачення відбудеться 25 листопада в Мінську (Білорусь).

Відео можна подивитись тут:   https://www.youtube.com/watch?v=CiONYF4ej2c

Також нагадаємо, на початку липня в Національній громадській телерадіокомпанії України (НГТУ) заявили, що в цьому році Україна змушена відмовитися від участі в дитячому Євробаченні через брак грошей. Однак пізніше було прийнято рішення відправити нашого учасника в Мінськ. Правда, в зв’язку з нестачею коштів, відбірковий тур вперше пройшов онлайн, без телевізійної версії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У мережі з’явився офіційний кліп представниці України на дитячому Євробаченні-2018: опубліковано відео