facebook

Що пообіцяли пригожину за зливання наступу: “вагнера” ​​бунтують, їх знову кинули

У соцмережах активно обговорюють, що запропонували “вагнерівцям” за відступ


Самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко заявив, що голова чвк “вагнер” євген пригожин прийняв його “пропозицію”, відмовившись йти з наступом на москву. Подробиць про так звану
Пізніше прес-секретар президента росії дмитро пєсков уточнив, що російські правоохоронці закриють кримінальну справу, відкриту проти ватажка чвк, а сам пригожин нібито “піде в Білорусь”. Про те, чим займатиметься пригожин у Мінську, пєскову невідомо.

Також чиновник запевнив, що влада росії не переслідуватиме військових найманців з угруповання “вагнер”, які взяли участь у спробі повстання, зважаючи на їхні попередні бойові заслуги.

Деякі солдати з приватної військової компанії, які від початку відмовилися взяти участь у цій акції, мають намір укласти контракти з міністерством оборони країни.

Тим часом пропагандистські ЗМІ пишуть, що Лукашенко нібито пообіцяв пригожину відставку міністра оборони росії сергія шойгу, амністію для всіх “вагнерівців” і можливість повернутися на батьківщину.

“Тепер уже можна сказати ті три пункти, які йому пообіцяли. 1. Відставка шойгу. 2. Амністія для музикантів. 3. Можливість повернутися до Африки. Впевнений, що насправді він підписав собі смертний вирок. теж”, – йдеться у повідомленнях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Більшість користувачів соцмереж впевнені, що фактично пригожину пообіцяли всі, але насправді від нього чекали наказ відведення військ від москви, після чого його планують “зачистити”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що пообіцяли пригожину за зливання наступу: “вагнера” ​​бунтують, їх знову кинули