facebook

Невже повісток більше не буде: у ТЦК змінили хід мобілізації

У ТЦК змінили хід мобілізації, що змінилося


Верховний головнокомандувач України видав указ «Про загальну мобілізацію» після чого всі ТЦК та СП розпочали роботу із залучення наших громадян до призову на військову службу. Згідно з указом «Про загальну мобілізацію», всі військовозобов’язані громадяни, а саме ті, хто перебуває на військовому обліку віком від 18 до 59 років, повинні були з’явитися в ТЦК для визначення свого ставлення на військову службу. Про це повідомляє ТікТок.

У першій половині 2022 року практично всі військовозобов’язані які проходили військову службу були призвані до лав ЗСУ і на сьогодні ці заходи щодо загальної мобілізації продовжуються.

Варто зазначити, що загальна мобілізація на жодний день не припиняла своєї роботи. ТЦК та СП незалежно якого рівня, хоч районні, хоч міські, хоч обласні, викликають громадян, які перебувають на військовому обліку, при цьому навіть без повісток. Для цього їм необхідно з’явитись протягом 10 днів

На сьогодні згідно із законом «Про правовий режим військового стану» військовозобов’язані повинні мати при собі паспорт та військовооблікові документи, такі як військовий квиток, приписне свідоцтво або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного чи військовий квиток офіцера запасу.

Згідно з інформацією, громадяни від 18 до 27 років із загальної мобілізації не закликають, оскільки це категорія призовників. Решта ж громадян, які пройшли військову службу, призиваються на військову службу, навіть якщо їм 20 або більше років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Невже повісток більше не буде: у ТЦК змінили хід мобілізації