facebook

Дика стихія: блискавка вдарила в літак із пасажирами, момент потрапив на відео

Дика стихія показала свою силу: до мережі потрапили відео з пасажирським літаком


Природа просто не передбачувана, а про її силу і могутність можна судити за результатами. Водні потоки зносять все на все на своєму шляху, смерчі піднімають будинки наче пушинки, а от блискавка може спалити все до тла. Чергове відео з дивовижним та небезпечним явищам потрапило до Мережі.

До Америки в пасажирський літак потрапила блискавка. Відео з цим моментом одразу ж потрапило до мережі. Цей інцидент стався під час шторму в штаті Арканза.

Літак приземлився і знаходився на злітно-посадковій статі в очікуванні на можливість під’їхати до виходу на посадку пасажирів. У повітряне судно потрапило одразу дві блискавки, це можна побачити на відео та фото.

Згідно з попередньою інформацією, внаслідок інциденту ніхто не постраждав, а на місце події одразу ж прибули технічні фахівці, щоб провести огляд повітряного судна. У компанії зазначають, що це не перший випадок влучення блискавки.

Варто зазначити, що літаки під час грози можуть потрапляти в поле дії блискавки. Зазвичай це відбувається при прольоті через грозові хмари, а також при зльоті та посадці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дика стихія: блискавка вдарила в літак із пасажирами, момент потрапив на відео