facebook

Міста горітимуть, почнеться блекаут, а путіна забере пекло: з’явилося чітке передбачення про кінець війни

Астролог дала прогноз про хід війни в Україні


Таролог Яна Тимощук поділилася своїми прогнозами щодо подій, які можуть відбутися на фронті найближчим часом, загрози для певних населених пунктів, можливе завершення терористичної загрози в нашій країні цього року, а також засудила людей, які запитують про смерть путіна, пише УНІАН.

За даними астролога, на етапі ери Водолія з’явиться питання про свободу. Багато людей можуть зробити революційні дії, що призводять до змін. Все старе поступиться місцем новому. Якщо розглядати це у контексті ситуації на фронті, можна очікувати наступальних дій та звільнення територій.

Друга карта, що випала, вказує на інтенсивні воєнні дії. У липні міста будуть свідками “горя” через військову енергію Марса. Активні операції проводитимуться на окупованих територіях, і є можливість захоплення інших населених пунктів.

“У наступній карті випадає символ енергетичного вампіра, що дозволяє зробити висновок, що росія продовжить свої загрози та шантажування, аж до загрози ядерної війни. Критична інфраструктура може опинитися під загрозою, і можливе виникнення блекауту, що призведе до обмежень у комунальних послугах”, – каже Тимощук.

Однак нам буде надано захист Богинею родючості та Венерою, які забезпечать роботу нашого сільського господарства. Також ми можемо розраховувати на середній рівень фінансової допомоги та постачання зброї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Загалом, енергія на нашому боці. Карта “Зірка” вказує на те, що питання про наш вступ до Європейського союзу зараз перебуває на розгляді та може бути вирішене на нашу користь.

Згідно з картами, можна припустити, що активні бойові дії можуть тривати протягом кількох років. Якийсь переломний момент може статися через рік, але це не обов’язково буде настільки активною фазою. Насправді повна ясність про те, що відбувається, очікується лише до 2030 року. Зараз ми перебуваємо у стані невизначеності та балансу.

Щодо росії, там астролог прогнозує досить складну ситуацію. На країну заваляться природні катастрофи.

“Можливі різні катастрофи, катастрофи та поява нових епідемій. Існує ймовірність “занулення”, хоча не варто очікувати швидкого політичного перевороту. Процес трансформації буде тривалим і складним. Крім того, росія може втратити частину своєї території”, – наголосила фахівець.

Щодо путіна, то астролог передбачає два варіанти. За її словами, якщо він помре своєю смертю, це може статися протягом шести років. Якщо його здоров’я почне підкошуватися, це може статися протягом 13 місяців. Багато людей бажає його смерті, але він має великий захист, тому на цю мить це неможливо.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Міста горітимуть, почнеться блекаут, а путіна забере пекло: з’явилося чітке передбачення про кінець війни