facebook

В Україні повертають нульове розмитнення: хто і як зможе скористатися

В Україні можуть запровадити “нульове розмитнення” для УБД


У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який дозволить нашим захисникам, які мають статус учасника бойових дій, без державного мита ввозити в Україну автомобілі з-за кордону. Про це повідомив в ефірі національного телемарафону народний депутат від групи “Довіра” Павло Бакунець.

“Зареєстровано законопроєкт, підписаний десятками народних депутатів, про те, що люди, які мають посвідчення учасника бойових дій, ввозитимуть автомобілі з-за кордону без плати мита. Так би мовити “нульове розмитнення”, – сказав нардеп.

За його словами, така ініціатива є дуже важливою для українських захисників, оскільки автомобіль стане засобом пересування для них як на фронті, так і під час відпусток.

“Це допоможе їм використовувати авто в їхніх потребах або на фронті, або повертатися додому. Тепер військовослужбовці мають право отримувати відпустки – у ці 30 днів вони хочуть приїжджати до своїх рідних, зарядитися енергією та позитивом, щоб знову їхати та отримати для всіх нас та для всього світу перемогу.

Також Бакунець запевнив, що на засіданні Комітету Ради з питань фінансів він вимагатиме від колег визначитись із рішенням на користь цього законопроєкту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

В Україні повертають нульове розмитнення: хто і як зможе скористатися