facebook

Багато водіїв вимушено стануть пішоходами: влада хоче заборонити цілий список машин

Українським водіям готують нові заборони


Як стало відомо, що в Україні для водіїв готують нові заборони. Про те, на яких автомобілях не можна буде їздити, стало відомо із матеріалу mashyna.

Отже, наголошується, що український уряд розглядає можливість заборони автомобілів без глушників для зменшення шумового забруднення. Поліція не має повноважень зупиняти водіїв, які використовують надмірно гучні транспортні засоби, але новий законопроект планує надати потрібні повноваження для ефективного регулювання цієї проблеми.

Важливо наголосити, що у демократичному суспільстві будь-яка не заборонена діяльність вважається дозволеною. Тому для вирішення проблеми надмірного шуму від транспортних засобів необхідно залучити народних депутатів до формулювання відповідних нормативних актів. Введення законопроекту передбачає безперебійне та ефективне функціонування системи контролю.

Точних термінів запровадження нового законодавства поки що не визначено, але уряд активно працює над його реалізацією. Крім того, розглядається законопроект про визнання іноземних сертифікатів відповідності, що спростить митне оформлення імпортних автомобілів на підставі їх реєстраційних документів та документів на право власності.

Очікується, що це нове регулювання знизить фінансові витрати на імпорт автомобілів для українців, знизивши загальну вартість на $100-200. Важливо, що автомобілі без належних реєстраційних документів все одно потребуватимуть сертифікації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Заборона на автомобілі без глушників може отримати підтримку громадян, які вважають шум, що створюється такими автомобілями, нестерпним. Новий законопроект надасть ефективний механізм боротьби з цією проблемою, обмеженою існуючими нормами поліції. Впровадження законодавства з іноземних сертифікатів відповідності відображає готовність України адаптувати свою політику до пріоритетів добробуту та інтересів громадян.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Багато водіїв вимушено стануть пішоходами: влада хоче заборонити цілий список машин