facebook

“Несамовитий дощ вперіщить у конкретних областях, атмосферний тиск приголомшить українців”: синоптики сказали про погоду

Синоптики кажуть, що погода впродовж наступного тижня передбачається вельми непростою. Варто готуватися до серйозних опадів.

Як повідомляє “Інформатор”, вже відомо, якою буде погода 24 по 30 липня в Україні.

Синоптики повідомляють, що цього тижня в Україні очікується нестійка погода з грозовими дощами та коливаннями температури повітря. Починаючи з вівторка, до нас надійде нестійка та спекотна повітряна маса балканського походження. Атмосферний тиск виявиться нижчим за норму. На вихідні погода стабілізується, а опади припиняться на більшій частині країни.

У понеділок, 24 липня, на території більшості областей переважатиме мінлива хмарність, без опадів.У вівторок, 25 липня, у західних областях очікується нестійка погода: пройдуть грозові дощі, вдень місцями сильні зливи, град та шквали, 17 – 22 м/с. На решті території країни без істотних опадів. У середу, 26 липня, грозові дощі збережуться у західних областях, вдень також нестійка погода накриє північні та центральні регіони України. Місцями на Правобережжі спостерігатимуться шквали, сильні зливи та град. У східних та південних областях сухо та спекотно. У четвер, 27 липня, вночі у центральних, північних та західних областях пройдуть грозові дощі, місцями сильні опади. Вдень по всій території країни, крім східних областей та Криму очікуються зливи, грози, град та шквали, 18 – 23 м/с.

У п’ятницю, 28 липня, суха та малохмарна погода очікується у західних областях; на решті території країни пройдуть дощі з грозами. Подекуди опади будуть сильними. У суботу, 29 липня, під впливом поля підвищеного тиску у більшості областей України опадів не передбачається. У неділю, 30 липня, утримається погода без істотних опадів. Вітер західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі складе +14…+19°С, вдень +26…+31°С, у південних областях до +33°С.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Несамовитий дощ вперіщить у конкретних областях, атмосферний тиск приголомшить українців”: синоптики сказали про погоду