facebook

Як водії перездаватимуть на права: нова обов’язкова вимога ввела у ступор усіх

Українським водіям приготували черговий “сюрприз”


В Україні постійно вводяться нові заходи щодо підвищення безпеки дорожнього руху, і одним із рішень Кабміну стало комплексне переоформлення всіх посвідчень водія. Про зміни розповіла заступник голови Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури Юлія Клименко, пише Avtosota.

За її словами, українські водії мають відновлювати свої посвідчення кожні 10-15 років, а водії транспортних компаній мають підтверджувати свої права кожні п’ять років, що відповідає нормам Європейського Союзу.

Крім цього, процес отримання прав водія в Україні був спрощений, і тепер громадяни можуть отримати їх у будь-якому місті незалежно від того, де навчалися. Сервісні центри будуть давати уроки водіння, приймати іспити та видавати готові посвідчення водія.

За даними МВС, усі громадяни України отримають посвідчення водія нового зразка, яке можна буде оформити в будь-якому сервісному центрі країни.

У міністерстві також підтвердили, що практичні іспити вже можна складати, а посвідчення отримати у будь-якому з його сервісних центрів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Очікується, що поточні реформи Міністерства внутрішніх справ значно покращать досвід водіння для українців, що призведе до підвищення безпеки на дорогах та спрощення процесу видачі прав водія.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як водії перездаватимуть на права: нова обов’язкова вимога ввела у ступор усіх