facebook

Маша Єфросініна поставила на місце Остапчука, Позитива та Буше: “Візьміть сантиметри та позамірюйте собі”

Телеведуча відреагувала на скандальну заяву шоумена про жінок.

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна поставила на місце Володимира Остапчука, Олексія Завгороднього та Богдана Буша, які на YouTube-шоу “Мекнув – живіть” оцінювали жінок по голених ногах.
На своїй сторінці в соціальній мережі instagram вона опублікувала фото, на якому позує топлес у ліжку і докладно описала, що думає про подібні оцінки жінок.

Маша Єфросиніна відреагувала на скандал, у який потрапили Володимир Остапчук, Позитив та Богдан Буше через заяву, що дівчина не може бути “на 10 із 10”, якщо у неї на тілі є волосся. Телеведуча зазначила, що кожна жінка має право сама вирішувати як їй виглядати і що робити, а “порадникам” додала від себе пораду.

“Шановні даватєлі порад як має виглядати жінка, щоб ви її якось там оцінили, ось моя вам порада – спершу візьміть сантиметри, та позамірюйте собі те, що дуже добре пояснить вам, чому саме там наразі перебувають ваші мізки”, – написала зірка.

Українці підтримали позицію телеведучої.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Браво. Просто браво, дякую за дорослу адекватну гучну позицію”, “Повністю підтримую, тому що коли починаєш кайфувати сама від себе, вже так начхати, що і кому “повинна””, – написали в коментарях.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Маша Єфросініна поставила на місце Остапчука, Позитива та Буше: “Візьміть сантиметри та позамірюйте собі”