facebook

Що станеться із субсидіями до опалювального сезону 2023-24: у Мінсоцполітики заговорили про зміни

Глава Мінсоцполітики Жолнович розповіла про те, на що чекати простим українцям.

Опалювальний сезон розпочнеться вже відносно скоро — лишилося лише півтора місяці.
Нас уже готують до того, що цей період, від жовтня до квітня 2024 року, буде ще складнішим за попередній — хоча ми вже прожили і масові ракетні атаки, і віялові відключення електроенергії.

Підготовка до нового опалювального сезону вже давно продовжується, зокрема, у питанні субсидій. Тому Міністр соціальної політики Оксана Жолнович розповіла про майбутні зміни. Це стосується того, що кількість людей, які потребуватимуть допомоги, зросте. І щоб максимально полегшити цю послугу, щоб не витрачати години та дні у чергах на те, щоб подати заявку, субсидію можна буде оформити у “Дії”.

Це стосується і власників нерухомості, і орендарів, і ВПО. Класичний спосіб подання заявки можливий через “Управління соціального захисту”, за адресою вашого проживання – потрібна заява за зразком, довідка про доходи, документ, що засвідчує право власності або договір оренди.

“Поки що не 100% звернень ми отримуємо через Дію або через електронний пенсійний кабінет. Звичайно, багато хто віддає перевагу особистим зверненням до ЦНАПів або управлінням соцзахисту. Але цифровізація – це не тільки про звернення”, – заявляє Оксана Жолнович.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Що станеться із субсидіями до опалювального сезону 2023-24: у Мінсоцполітики заговорили про зміни