facebook

“Мобілізація підготувала українцям щось вражаюче, всі знатимуть все і про всіх”

Військкоматам до середини осені відкриють доступ до всіх державних реєстрів. Про це на Міжнародному ветеранському форумі повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

Як інформує “biz.today.ua”, голова профільного відомства зазначив, що до бази автоматично заходитимуть всі наявні реєстри. Це дасть змогу обмінюватися даними між відомствами. Таким чином, у кожного українця буде менше приводів ходити коридорами. Винятки будуть тільки для випадків, коли буде необхідна особиста присутність громадянина.

“Ми вийдемо на більш серйозну цифровізацію центрів комплектації, колишніх військкоматів. Сьогодні ми на стадії підписання спільних наказів з іншими відомствами про взаємний обмін інформацією”, – вказав Резніков.

За словами міністра, таке рішення дозволить автоматично отримувати інформацію від реєстрів Міністерства внутрішніх справ, Міністерства юстиції, Міністерства закордонних справ, Центральної виборчої комісії та Державної прикордонної служби.

Український лідер наголосив, що робота триває в режимі 24/7, щоб наші захисники отримали найкращу зброю у світі. Володимир Зеленський нещодавно здійснив візити до країн-союзниць. Результатом стали щонайменше чотири оборонні пакети допомоги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Мінцифри повідомили, що документи органів влади зберігатимуться в електронних архівах. Інформацію оцифрують та внесуть у систему документообігу.

Міністерство охорони здоров’я запроваджує електронний документообіг, щоб українці мали змогу швидше проходити військово-лікарські комісії (ВЛК).

Нагадаємо, що воєнний стан та мобілізація будуть тривати в Україні мінімум до 15 листопада. Представники військкоматів мають право видавати повістки у будь-якому місці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Мобілізація підготувала українцям щось вражаюче, всі знатимуть все і про всіх”