facebook

Смeрть Пригожина створює загрозу для України – експерт

Незабаром може відбутися ще багато цікавих подій.

Смерть ватажка терористів Євгена Пригожина є загрозливою не тільки для Росії та диктатора Путіна, але й для України.

Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів експерт-міжнародник Станіслав Желіховський.

“Ситуація, яка обертається навколо Пригожина та інших ватажків ПВК “Вагнер”, загрожує не лише білоруському режиму, а й взагалі російському. Це показує те, що фактично Путін опиняється у все більшій ізоляції навіть в межах самої Російської Федерації. Тут можна говорити про те, що зараз відбуваються процеси, які ставлять під ризик взагалі усю цю союзну державу і усю цю неоімперську політику”, – розповів Станіслав Желіховський.

За його словами, незабаром ми побачимо ще багато цікавих подій, але варто розуміти, що ситуація є також загрозливою і для України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: “Небезпечний час для України! Путін загнаний у кут і потягне за собою Лукашенка!”

“Це не означає, що зараз все швидко впаде і що перестане Лукашенко служити Росії. Що Путін ослабне і перестане менше посилати своїх військ, техніки в Україну. Ні. Цей етап оцій неоімперії, як показує часто історичний досвід, є найбільш небезпечним. І Україні варто готуватися до посиленої ескалації на фронті, до того, що можуть бути ще різного роду несподіванки в контексті, наприклад, нових обстрілів і можливо погроз, включаючи застосування ядерної зброї… Зараз дуже небезпечний період”, – наголосив експерт.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Смeрть Пригожина створює загрозу для України – експерт