facebook

Астролог втішила прогнозом щодо закінчення війни в Україні

За її словами, все закінчиться після виходу Плутона з циклу.


Українська актриса Наталка Денисенко в інтерв’ю Маші Єфросиніній розповіла, що обговорювала зі своїм астрологом питання щодо закінчення війни в Україні.

За її словами, астроексперт сказала, що на початку 2024 року закінчаться сильні обстріли, а посприяє цьому вихід Плутона з циклу. Також наступного року вийде з циклу Марс, який символізує 10-річну війну.

“Тобто війна триватиме з 2014 року по 2024 рік. В кінці наступного року вона закінчиться. 2025, 2026 і 2027 роки будуть дуже класними для України, але в період з 2028 по 2032 рік буде такий аспектик (несприятливий, – УНІАН), але я не буду про це говорити”, – розповіла Денисенко.

Однак ведуча програми “Іспит. Нова реальність” Маша Єфросиніна скептично ставиться до всіх прогнозів астрологів, екстрасенсів, мольфарів та інших езотериків. За її словами, всі вони “облажалися” з датою закінчення війни в Україні.

Коли закінчиться війна в Україні – прогноз Влада Росса
Астролог Влад Росс також переконаний, що війна закінчиться в 2024 році. За словами експерта, для цього будуть створені всі умови. В першу чергу, найближчим часом помре Володимир Путін. А потім почнуться переговори щодо припинення вогню.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Повна зупинка війни, як він продовжив, буде перед президентськими виборами в Америці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог втішила прогнозом щодо закінчення війни в Україні