facebook

Завірюхи та низькі температури: синоптики спрогнозували, що ця зима буде холоднішою ніж минула

Варто знати, що готує українцям зима, щоб вчасно підготуватися до холодів

Багато українців ждуть зиму зі страхом, адже можуть опинитися у повній темряві, а подекуди і без опалення.

Синоптики з Severe Weather повідомляють, що на Північному полюсі формується полярний вихор. Тому і прогнози такі: завірюхи та низькі температури повітря.

Метеорологи розповідають, що від вихору на Північному полюсі напряму залежать погодні умови в Європі та США. Якщо вихор сильний – погода в США та Європі буде м’якою, а похолодання поступовим. Якщо вихор слабшатиме, то прохолода може дійти до Європи дуже рано.

За словами вчених, у цьому році очікується справжній колапс вихору – погодні умови в Європі та США будуть прохолодним, адже буде вплив арктичного повітря. Цей колапс частіше спостерігається у грудні та січні, що призводить до зміни погоди вже у лютому.

Та, за словами синоптиків, ця зима від минулої не повинна сильно відрізнятися у випадку, якщо вихор буде слабшим. У грудні температура повітря буде коливатися від 0 до -8 градусів. А найвища температура очікується +7. Опадів не очікується.

Січень виявиться напрочуд теплий, середня температура якого буде коливатися у районі 0 градусів. Сильних опадів також не передбачається.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Лютий наступного року буде дещо прохолодний. Середня температура повітря буде 0 градусів, але вночі морози будуть досягати -11 градусів. Є вірогідність невеликих опадів.

Однак всі ці прогнози відносні і можуть коливатися та змінюватися з часом. Тому варто бути готовим до будь-якого розвитку подій та подбати про власний комфорт завчасно.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Завірюхи та низькі температури: синоптики спрогнозували, що ця зима буде холоднішою ніж минула