facebook

Загальна мобілізація без шансів: у ТЦК вже не приховують – заберуть усіх

Воєнком розповів про подальшу мобілізацію


Мобілізація в Україні не охопить абсолютно всіх чоловіків, проте кожен військовозобов’язаний повинен розуміти, що йому, найімовірніше, доведеться захищати свою країну, тримаючи в руках зброю. Про це заявив майор Роман Істомін, прес-секретар Полтавського обласного територіального центру та штабу призову, у бесіді з журналістом Telegraf.

Відповідаючи на запитання про те, чи охопить мобілізація всіх чоловіків в Україні, він підкреслив, що кожен військовозобов’язаний повинен готуватися захищати свою країну.

“Якщо йдеться про “всі” у контексті всього населення України, то ймовірно, це малоймовірно. Проте, якщо йти у глибину, ми говоримо про військовозобов’язаних громадян, і тут це абсолютно можливо. Можливо сказати так: кожен чоловік має розуміти, що йому, скоріш за все, доведеться захищати свою Батьківщину, тримаючи в руках зброю. І його слід бути до цього готовим”, – зауважив Істомін.

В Україні наразі діє загальна мобілізація, яка відбувається відповідно до планів мобілізації. У першу чергу проводиться призов резервістів, колишніх учасників Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил, із поступовим нарощуванням чисельності військових за рахунок військовозобов’язаних, які проходили службу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Загальна мобілізація без шансів: у ТЦК вже не приховують – заберуть усіх