facebook

Жінка під час запою позарилася на чужі яйця: що з нею зробили

Алкоголь іноді робить з людьми страшні речі, наче перетворює їх на диких звірів. Саме так й поводилася полячка, яку заарештували за “напад” на яйця чужого чоловіка та терор по відношенню до гостей торгового центру.

Це сталося в Вілтширі, в одному з торгових центрів, пише dailystar. 28-річна Клаудія Станішевська, перебуваючи в алкогольному запої, наробила жахливих речей – вдарила жінку, збила ще одну стареньку в інвалідному візку, через що та тремтіла і плакала.

При цьому жінка задоволено “хіхікала”, розповів прокурор. У результаті її затримав працівник магазину, хоча вона продовжувала чинити опір. Саме в цей момент Клаудія схопила чоловіка за яйця. За інформацією, він не отримав серйозних травм, але зазнав болю.

Про свій запой Клаудія розповіла поліцейським, які прибули на місці. Вона почала пити через те, що втратила дах над головою і була дуже зла. Коли розум повернувся до жінки, вона була шокована своїми діяннями.


У суді Клаудію відправили на реабілітацію на строк до 18 місяців, а також вимагали відпрацювати 175 годин без оплати праці. Також кожній жертві виплатили компенсацію, а Клаудію погрожують депортувати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жінка під час запою позарилася на чужі яйця: що з нею зробили