facebook

Крім світла ще й газ: українців попередили про газові блекаути

Минулого року зима стала для українців важкою через відключення світла. Блекаути були по всій країні, іноді по декілька діб.

Чого очікувати цієї зими, які нові випробування можуть чекати громадян повідомляє сайт Економіка 24.

Голова правління НАК “Нафтогаз України” попереджає українців, що через ймовірні обстріли важливої інфраструктури з боку росії, в країні можуть бути відключення газу у містах та регіонах.

Опалювальний сезон все наближується, а отже варто очікувати атаки від окупантів. Олексій Чернишов – Голова правління НАК “Нафтогаз України” – каже, що масовані удари можуть призвести до відключень газопостачання.

За його словами, минулого року вже були ситуації, коли робітникам компанії доводилось ремонтувати обладнання під обстрілами, щоб забезпечити 200 тисяч абонентіів Донецької області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але Чернишов повідомляє, що компанія готується до зими та подібних ситуацій, щоб мати змогу забезпечити українцям безперебійне газопостачання.

У Нафтогазі також звернули увагу на обов’язкове надання показників лічільників газу задля коректного нарахування сум у платіжках.

Робити це потрібно з 28 по 5 число кожного місяця.

У випадку, якщо особа не проживає в приміщенні, то показники всеодно потрібно надавати щомісяця, навіть, якщо змін не відбувається.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Крім світла ще й газ: українців попередили про газові блекаути