facebook

“Повістки почнуть видавати у магазинах, цілі натовпи українців опиняться в руках військкомів”: мобілізація застосує новий підхід

Капітан Збройних сил України Сергій Алімов назвав 3 місця, де працівники ТЦК можуть знайти ухилянтів, які ховаються від мобілізації. За його словами, такі місця є в кожному районі чи обласному центрі.

Як інформує “РадіоТрек”, про це він розповів Insider Media.

“В кожному місті є секонд-хенд. І щочетверга під цими магазинами збираються натовпи здорових чоловіків на новий завіз.

Потужні хлопці ламають двері, щоб якнайшвидше потрапити до приміщення. А їх всередині зустрічає військком і там їм виписує повістки. Це перший варіант”, – сказав Алімов.

Наступним місцем «лову» ухилянтів він назвав сервісні центри МВС у районних та обласних центрах, де оформлюють автомобілі. За його словами, там можна також виписувати повістки здоровим військовозобов’язаним чоловікам.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Третій варіант. У нас броню від військової служби мають лише народні депутати. Усі депутати інших рівнів підпадають під мобілізацію. Заходите, наприклад, до міської ради і за списком працюєте”, – зазначив капітан.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Повістки почнуть видавати у магазинах, цілі натовпи українців опиняться в руках військкомів”: мобілізація застосує новий підхід