facebook

Астролог назвав дати, коли буде пік війни в Україні

За словами експерта, є кілька найнебезпечніших днів у листопаді.


Астролог Олексій Суханов зробив прогноз для України на листопад та сказав, що цей місяць умовно можна поділити на три частини.

За його словами, початок місяця та кінець будуть більш-менш нейтральними, але є кілька днів, коли війна розгорнеться з новою силою.

“1-11 листопада – нейтральні, не так багато тривог, важливих подій особливо не буде. 11 до 26 листопада – пік напруги, кількість тривог більше, ключові та різкі події листопада. 27 і до кінця – спокійні нейтральні дні. Найкращі дні: 4, 17, 19, 23”, – розповів астролог на YouTube-каналі “Фабрика передбачень”.

Він додав, що період з 25 листопада по 25 грудня буде напруженим, оскільки окупанти можуть завдати ударів об’єктам критичної інфраструктури, у тому числі й енергетиці.

Таким чином, є ризик, що у листопаді розпочнуться масові відключення світла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс повідомив, коли Росія остаточно програє у війні. За його словами, це станеться після того, як Україна отримає ATACMS.

Він каже, що в цьому випадку РФ уже не матиме жодних шансів, Путін буде змушений сісти за стіл переговорів і погодитися на умови України. Але якщо він цього не зробить, то ЗСУ знищать усі бази та склади зі зброєю окупантів, а потім знищать Кримський міст.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог назвав дати, коли буде пік війни в Україні