facebook

Війська РФ готуються до нового “жесту доброї волі”: астролог передбачив близькі успіхи ЗСУ

За прогнозом астролога, українським військам, найімовірніше, не доведеться прориватися з боями до Чонгару – окупанти підуть.


Астролог Влад Росс розповів, де чекати нових
Навесні 2024-го війська РФ підуть із Херсонщини та Запоріжжя, впевнений астролог Влад Росс / Главред
Російські війська незабаром залишать деякі окуповані території України, після чого для ЗСУ відкриється шлях до Криму. Про це в ексклюзивному коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

За словами астролога, найближчим часом лідера РФ Володимира Путіна не стане, і після цього почнуться переговори, в результаті яких війська РФ почнуть залишати нині окуповані ними території.

“Після смерті Путіна гарячий конфлікт може бути заморожений і почнуться переговори. Для початку мова піде про повернення до кордонів 24 лютого. Це буде пов’язано з тим, що Меркурій увійде в знак Стрільця, який символізує міжнародні переговори. Українським військам, швидше за все, навіть не доведеться прориватися з боями до Чонгара”, – зазначив Влад Росс.

Астролог переконаний, що після смерті Путіна і старту переговорів у Москві будуть готові зробити “жест доброї волі”.

“І Запорізьку, і Херсонську область російські війська залишать і так, у вигляді “жесту доброї волі”, – уточнив Влад Росс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Разом із тим, астролог застеріг, що на сили оборони України чекають запеклі бої під Авдіївкою.

“Окупанти зараз ставлять перед собою завдання – дійти до адміністративного кордону Донецької області і так прийти до переговорів. Тим більше, Путін одразу після ефективного застосування ATACMS Україною запросив на млинці Джо Байдена. ATACMS жахнули Росію”, – додав Влад Росс.

 

Астролог вважає, що після початку переговорів російське керівництво зрозуміє, що Росії доведеться залишити Запорізьку та Херсонську області.

“Це може статися несподівано для всіх. Домовляться про це вже в 2023 році, а російські війська підуть навесні наступного року, після виборів у РФ. У березні в Росії пройдуть вибори, і там буде вже інший президент, не Путін”, – запевнив Влад Росс.

Хто такий Влад Росс
Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс спрогнозував перебіг війни в Ізраїлі та розповів, чи загрожує нова світова війна людству. Крім того, Влад Росс склав детальний гороскоп на листопад-2023 для всіх знаків зодіаку та назвав невдах і щасливчиків місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини по імені тощо. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Війська РФ готуються до нового “жесту доброї волі”: астролог передбачив близькі успіхи ЗСУ