facebook

“Вражаючий мороз накриє ці області України, холод у понад -10 градусів суне на тлі дощу”: фахівці про снігопад і завірюху

Експерти розповіли, до якої погоди слід готуватися найближчим часом, а також впродовж наступних кількох місяців. Очікується похолодання і мороз.

Як передає “Хвиля”, виходячи із даних синоптиків, у неділю в Україні буде хмарна погода. При цьому у центральних, північних областях, уночі та південній частині значні дощі.

“Вражаючий мороз накриє ці області України, холод у понад -10 градусів суне на тлі дощу”: фахівці про снігопад і завірюху, фото-1
Вітер буде південно-західний із переходом у західних, а вдень і у північних областях на північно-західний, 9-14 м/с, в Україні пориви 15-22 м/с, у південній, східній та центральних областях країни пориви сильного вітру. 25-30 м/с.

Температура вночі та вдень у західних областях становитиме 2-7 градусів тепла, у північних областях 4-9 градусів тепла. На решті території вночі 6-11 градусів, вдень 10-15 градусів.
У Карпатах сильний сніг, місцями завірюхи, удень пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця, температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень близько 0 градусів.

13 листопада у більшості західних областей хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Температура вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 5 – 10° тепла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше синоптики повідомляли, що погода у грудні 2023 року очікується із середньою денною температурою повітря близько -1 градусів. При цьому нічна температура повітря коливатиметься від 0 до -8 градусів.

У січні 2024 року протягом місяця температура коливатиметься від -5 до -8 градусів. Щодо опадів, то очікується низький рівень.

У лютому 2024 нічні температури повітря сягатимуть у середньому -11 градусів. У лютому очікується невелика кількість опадів.

Виходячи з інформації Severe Weather, зараз над Північним полюсом формується полярний вихор. Взимку очікується сніг та низька температура повітря.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Вражаючий мороз накриє ці області України, холод у понад -10 градусів суне на тлі дощу”: фахівці про снігопад і завірюху