facebook

“Росія хоче багато жертв. Розслаблятися не можна”, – таролог Олена Бюн

Таролог Олена Бюн в інтерв’ю УНІАН розповіла, які події відбуватимуться в Україні наприкінці листопада, чи відновить Росія масовані атаки, коли помруть двійники Путіна і коли закінчиться війна.


Останнім часом Росія знову активізувалася. Сигнали повітряної тривоги лунають по всій Україні. Чи це довго триватиме?

Найнебезпечніший час до 25 листопада, тому що Росія продовжуватиме влаштовувати ракетні атаки, також може запускати дрони. Кремль має величезне бажання створити нам труднощі. Небезпека залишатиметься на прифронтових територіях, які щодня страждають від обстрілів. Щодо всієї України, то поки що я не бачу саме масованих обстрілів. Тобто Росія може запускати ракети та дрони точково.

Страждатиме інфраструктура, ТРЦ, базари, школи, садки. Також є наведення на якесь велике підприємство, де працює багато людей. Країна-агресор хоче, щоби було багато жертв. Тому якщо чуєте повітряну тривогу, відразу ж біжіть у сховок.

Чи можете спрогнозувати долю центру України, в тому числі Києва?

Київ та область завжди знаходяться під прицілом. Навіть якщо якийсь час ви відчуваєте затишшя, знайте, що це не кінець. Путін має величезне бажання пробити захист столиці. Розслаблятися не можна. У будь-який момент Кремль може наказати бомбити Київ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що відбуватиметься на фронті найближчим часом?

На певних ділянках ситуація буде нестабільною для російських окупантів. ВСУ вже давно виношують якийсь план і зараз вони можуть втілити його в життя. Скажу так: нам потрібно чекати на втілення цих планів на кількох напрямках. Вони мають бути дуже успішними!

Ці плани пов’язані із деокупацією наших територій?

Так звичайно. Але називати конкретні міста я поки не буду, бо не хочу давати надію людям, які зараз мешкають на підконтрольних Росії територіях. Невдовзі вони самі побачать.

Яке майбутнє чекає на Авдіївку – найгарячішу точку на даний момент?

Зверху дано вказівку взяти Авдіївку за всяку ціну. Росіяни, які там знаходяться – це гарматне м’ясо. Туди ж переважно кидають людей, які зовсім не розуміють, яким чином вони потрапили на фронт. Крім того, Росія намагатиметься залучити до війни в Україні людей із колишніх радянських республік. Наприклад, із Казахстану. Вони намагатимуться спокусити їх на війну в Україні, звичайно, шляхом обману – пропонуватимуть високі гонорари, кажуть, що вони будуть у тилу, а не на нулі. Але насправді це потенційне гарматне м’ясо.

Незважаючи на катастрофічне становище, наші хлопці триматимуть позиції. Нам потрібно якнайбільше військової допомоги, щоб була можливість швидше вирішити цю проблему. За підсумками окупанти відходитимуть, залишатимуть Авдіївку. І станеться це найближчим часом.

Ви сказали, що ракетні атаки продовжаться. Чи є ризик, що Україні знову влаштують “темну”, тобто блекаут?

Я бачу, що Блекаут може бути на прифронтових територіях. На інших – поки що ні. Ми вже достатньо підготувалися до атак на об’єкти критичної інфраструктури. Тому в разі чого зможемо швидко все привести до норми.

Коли ми отримаємо військову допомогу, якої нам не вистачає?

Справді, нам багато чого не вистачає. Але зараз така тенденція, що ми отримуватимемо військову допомогу, але її не афішуватимуть. Про це ми дізнаватимемося вже безпосередньо з поля бою. Тобто лише після того, як зброю застосовуватимуть на передовій.

Багато езотериків говорять про те, що Володимир Путін уже помер. Ви згодні з їхньою думкою?

Реальний Путін помер багато років тому, ще до офіційного розлучення з дружиною Людмилою. Я думаю, що він йшов у інший світ через хворобу. На той момент було придумано проект “Володимир Путін”. У нього було багато двійників, але майже всі вони теж пішли в інший світ. Зараз залишилися лише блазні, які плутають по батькові. Справді, справжнього Путіна вже давно немає в живих.

Чи можете спрогнозувати, коли помре останній двійник Путіна?

Я думаю, що ось-ось. Розумієте, є кілька моментів. Наразі Кремль намагається зліпити основного двійника з максимальною схожістю на справжнього Путіна. Але це процес тривалий і виникли великі складнощі, бо Патрушев хоче посадити свого сина у крісло президента РФ. Тобто поки що не вирішено питання з виборами.

Також я бачу, що люди, які керують Росією, а їх близько 10, патологічно бояться реальної постаті, яка сяде у кремло Путіна, бо ця людина може відібрати у них владу та гроші.

Думаю, що незабаром ми почуємо про смерть Путіна. Це питання кількох місяців чи навіть одного місяця. Тоді з усіма двійниками може бути покінчено.

Місце Путіна може посісти син Патрушева?

Патрушев – небезпечний, диявол у плоті, але він має розум. Він довго йшов до своєї мети – посадити сина у крісло Путіна. Але оточення, злочинна банда, яка керує РФ, не згодна з цим. Поки що я не бачу, що його син займе Путіна. Хіба що він це зробить хитрістю та підступністю.

Є ще одна думка, що війна в Україні закінчиться після офіційної смерті Путіна.

По-перше хочу сказати, що нам у жодному разі не можна заморожувати війну. Якщо так станеться, то Росія лише назбирає ресурси і буде ще більше проблем в Україні. Заморозка війни означає, що вона триватиме ще невизначений термін.

На сьогоднішній момент карти кажуть, що війна закінчиться 2024 року. За моїми прогнозами, вона могла закінчитися вже мінімум три рази – навесні 2022, восени 2022 та навесні 2023 року. Це були ключові дати закінчення бойових дій, якби нам не затягували допомогу. Тобто, це комусь вигідно. Зрозуміло, що війна не виникає сама собою, за цим стоять великі корпорації, таємний уряд, утилізація зброї на полі бою. Тут грають багато чинників.

Тобто, може бути таке, що нам штучно зірвуть закінчення війни і наступного року?

Поки що я цього не бачу. До того ж у США незабаром вибори. Байдену слід показати результат допомоги Україні. Затягнути війну – це означає визнати свої промахи та помилки. Зараз же багато хто говорить, що війна має закінчитися 2024 року. Вона як несподівано почалася, так несподівано закінчиться.

Чи можуть відбутися переговори між Україною та Росією?

Кремль цього хоче, але лише на своїх умовах. Вони хочуть взяти паузу, щоб набратися сил та розв’язати війну з новою силою. Нам потрібно, щоб крісло президента в РФ зайняла нова фігура і хоч би якою вона була – це буде нам у плюс. Так, ця людина теж буде по “дияволу”, вона така ж підступна, але це людина, яка розуміє, що треба закінчувати війну в Україні, бо вона веде до катастрофи. І з такою людиною можна вести переговори.

Коли закінчиться воєнний стан в Україні?

Випадає карта із заплющеними очима. Поки що відповісти на це питання складно, але є тенденція, що наступного року це може статися.

Чи будуть вибори у 2024 році?

Вони можуть відбутися, але із затримкою.

Чи Зеленський піде на другий термін?

Він на роздоріжжі. У нього зав’язані очі. Він має у пріоритеті спрямувати всі сили на перемогу України та повернення всіх територій. Але із цим є кілька проблем. З 1 листопада Росія розпочала інформаційну атаку з під кодовою назвою “Майдан 3” на Україну. Вони хочуть підірвати нашу країну з середини. Таким чином, Росія хоче не тільки порушити відносини людей всередині України, а й підірвати нашу репутацію в очах партнерів. Цим вони хочуть досягти того, щоб Україна пішла на переговори та погодилася на їхні умови.

Чим для нас закінчиться 2023?

Ми дізнаємось про якісь позитивні новини. Але, на жаль, у листопаді та грудні Росія намагатиметься створити ситуацію безсилля, глухого кута в Україні. Вона це робила з перших днів війни, але зараз це робиться особливо тонко та підступно. Тому я прошу всіх перевіряти інформацію та не вестись на фейки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Росія хоче багато жертв. Розслаблятися не можна”, – таролог Олена Бюн