facebook

ЗВИЧКИ, ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТЕБЕ УСПІШНОЮ ЖІНКОЮ

Що для вас означає бути успішною? Це високооплачувана робота? Чи може, власний дім..? Бізнес? Чи пак бути успішною — це щаслива і здорова сім’я? Або, можливо, це просто щастя засинати в спокої?

У будь-якому випадку маю тут для вас 11 звичок, які допоможуть бути успішними і жити в гармонії із собою.

1. Успішна жінка має час на себе

Завдяки планеру, ти завжди знатимеш, які справи маєш виконати протягом дня. Можна розділити їх на нагальні та другорядні.

За турботами про сім’ю та дітей чи просто роботу не забувай про себе. Не обов’язково планувати щось грандіозне. Це може бути просто похід в салон чи прогулянка в якомусь мальовничому містечку.

2. Кидай собі виклик

Це можна зробити по-різному. Справжня успішна жінка може кинути виклик собі інтелектуально, фізично, розумово… Вона може поставити собі цілі й поступово досягати. Адже вона завжди кидає виклик собі, щоб досягти більшого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

3. Вона навчає себе

І я не маю на увазі, що треба здобувати багато наукових ступенів. Знання — це сила, й успішна жінка усвідомлює, що вона повинна бути освіченою незалежно від того, про бізнес мова чи про повсякденне життя. Успішна жінка досліджує, читає та ставить питання.

4. Материнський обов’язок

Почуття вини пере дітьми — це те, що переслідує багатьох жінок щодня. Ідучи на роботу, маючи справи, ми завжди будемо відчувати провину через те, що залишаємо наших дітей на когось. І це десь нормально, адже ми хочемо для них тільки найкращого.

5. Вона знає, бути здоровою — не означає відвідувати спортзал

Здоровий — це не тільки вправи і прийоми їжі. Здоровий — це настрій, мова йде про все наше життя. Це поняття охоплює все, що ми робимо, щодня. Мудра жінка знає важливість свого здоров’я і ставить його в пріоритет.

6. Вона фінансово підкована

Надзвичайно важливо знати, як утримувати в нормі свої фінансові показники. Успішні жінки є такими, коли контролюють цю область життя. Фінансова стабільність — це відповідальність.

Варто пам’ятати, який у вас бюджет, і відповідно до нього планувати витрати.

7. Вона посміхається

Часто посмішка прикрашає більше, ніж будь-яка косметика. Усміхайтеся незнайомцям на вулиці, діліться позитивними емоціями.

8. Вона має час від часу робити крок назад (говорячи про роботу)

Не забувайте відпочивати, залишайте роботу на робочому місці. Дозвольте собі мати хобі, які тішитимуть. Не забувайте, що без відновлення душі й тіла й справи йтимуть не дуже.

9. Вона ставить правильні цілі й виконує їх

“Мета без плану – це лише бажання”. Успішна жінка знає, де вона хоче бути, і має план, як туди дістатися. Вона встановлює цілі для себе і розроблює план дій для досягнення цих цілей.

10. Вона святкує перемоги, маленькі чи великі

Успішна жінка знає, чому важливо відзначати перемоги. Бувають дні буденні, а бувають святкові. Втім, треба завжди пам’ятати вагу ваших досягнень.

11. Вона допомагає іншим через самовіддані вчинки та власну доброту

Задавненою є ідея про те, що потрібно бути безжальним, аби досягти успіху, така тенденція давно минула. Успішна жінка віддає та не чекає нічого натомість. Вона посміхається іншим, допомагає їм,  вона добра.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ЗВИЧКИ, ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТЕБЕ УСПІШНОЮ ЖІНКОЮ