facebook

Україну занесе снігом, а від “мінусів” не врятуватися навіть підштанниками: прогноз погоди до 26 листопада

Протягом поточного тижня по всій Україні очікуються справжні морози і навіть снігопади — зима вирішила не чекати грудня, “порадувавши” нас сильними “мінусами” до 26 листопада.


За даними синоптика Наталії Діденко, особливо холодно буде вночі 22 та 23 листопада – тоді температура опуститься до -5…-12, а на півночі та північному сході іноді й до -12…-14 градусів.

Наприкінці тижня, 25-26 листопада, як прогнозує синоптик, в Україну хлине активний циклон із дощами, мокрим снігом та поривчастим вітром. У Києві також чекайте на різке похолодання з опадами.

Однак синоптики запевняють: ці холоди будуть нетривалими. Вже на вихідних у столиці знову стане тепліше до позитивних температур – саме такі прогнози оголосив Український гідрометцентр на офіційному каналі Telegram.

Загалом на Київщині усі п’ять днів будуть досить динамічними. У середу наша територія потрапить під вплив атмосферного фронту, тож можна очікувати серйознішого снігу, ніж того, що був кілька днів тому.

Найнижча температура очікується вночі на четвер: тоді стовпчик термометра може опуститися до -7…-9 градусів. Однак одночасно посилиться вітер та зміняться повітряні маси, і вже до кінця тижня температура повернеться до плюсових показників, констатують фахівці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Україну занесе снігом, а від “мінусів” не врятуватися навіть підштанниками: прогноз погоди до 26 листопада