facebook

Доларовий кульбіт приголомшить всіх: обмінки та банки обновили курс валют на четвер, 23 листопада

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 22 листопада, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 36,0675 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 39,3352 гривень за 1 євро.


Курс валют в банках на 23 листопада 2023 року
В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.


Курс валют в обмінках на 23 листопада 2023 року
На думку експертів, до першої декади грудня офіційний курс може дещо зрости, однак, це відбуватиметься поступово, без стрімких злетів. В переважних факторах це залежатиме від співвідношення попиту та пропозиції.

Суттєве значення для економіки країни має фінансова підтримка. Саме вона дозволяє утримуватися гривні на відносно належному рівні.

Крім того, чим ближче до закінчення року, тим більш актуальним для формування кон’юнктури ринку стане майбутній обсяг макрофінансової допомоги на 2024 рік. Нагадаємо, що потреба України в додатковому фінансуванні складає, за різними оцінками, від 39 до 43 мільярдів доларів. Саме на таку суму розраховує Україна для підтримки та розвитку економіки в умовах війни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Доларовий кульбіт приголомшить всіх: обмінки та банки обновили курс валют на четвер, 23 листопада