facebook

Астролог назвав міста, де окупанти незабаром влаштують терор

Мешканцям цих міст варто бути обережними.

Астролог Влад Росс назвав міста, які найбільше постраждають від рук російських загарбників у грудні цього року. За його словами, ракети прилітатимуть навіть туди, де останнім часом було затишшя.

“Складна ситуація може бути на Донеччині. Особливо це стосується Краматорська, Слов’янська… Небезпеку чекає і Хмельницький, Житомир, Чернівці, Одесу. Найуразливішим є Херсон. Ворог хоче його просто зруйнувати – так, як він зробив із Маріуполем. А все тому, що він пов’язаний зі знаком Лева, а Марс – планета війни – зустрічається з управителем Лева – Сонцем – у знаку Стрільця. за якоюсь багатоповерхівкою та заподіяти глобальне лихо”, – сказав Росс в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що розпал обстрілів розпочнеться з 9 по 15 грудня. За його словами, ворог може запустити сотню ракет за один раз. Водночас на нас можуть летіти і шахеди, до 1000 за раз.

“В результаті може бути тимчасовий блекаут. У великих містах він може бути лише кілька днів, а от в областях чи далеких районах він може тривати тиждень. Тому я рекомендував би запастися буржуйками”, – додав астролог.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Найменше варто переживати Києву, бо він максимально захищений.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астролог назвав міста, де окупанти незабаром влаштують терор