facebook

12 справ, якими успішні люди займаються в неділю

Рекомендуємо вам прочитати про 12 справ, які успішні люди не бояться робити навіть на вихідних. Можливо, вам захочеться перейняти їх досвід.

Більшість людей скажуть вам, що вони не чекають недільного вечора. А все тому, що саме тоді у них починається хандра.

Навіть якщо ви любите свою роботу і з нетерпінням чекаєте повернення у вир подій, нема нічого дивного, що в недільний вечір ви відчуваєте тривогу. Адже саме тоді з’являється усвідомлення, що в понеділок на вас чекатимуть стресові ситуації. Про це пише в своїй книзі “Що найуспішніші люди роблять на вихідних” Лаура Вандеркам.

Отож, рекомендуємо вам прочитати про 12 справ, які успішні люди не бояться робити навіть на вихідних. Можливо, вам захочеться перейняти їх досвід.

1. Вони проводять час із близькими людьми

Успішні люди розуміють, що вони будуть зайняті, а тому недоступні для інших. Отож, вони стараються присвятити недільні вечори їхнім сім’ям та друзям. Про це в книзі “The Wall Street Professional’s Survival Guide” пише коуч-тренер Рой Коен.

2. Вони планують розваги на вечір

Вони планують те, що будуть із нетерпінням чекати, і це відволікатиме від думки про понеділок. Ви можете дивитись фільми в неділю, сходити в спа чи зіграти в боулінг.

3. Вони планують на тиждень вперед

Деякі успішні люди в неділю записують в свій календар цілі та терміни на наступний тиждень. Хитрість в тому, що ви це робите не під тиском.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

4. Вони займаються спортом

Вони просто гуляють, грають в теніс чи займаються в спортзалі. Окрім цього, позбавитись напруги від попереднього тижня і сконцентруватись на наступному допоможе йога.

5. Вони їдять здорову їжу

Кілька бокалів улюбленого вина можуть здатись заманливою ідеєю, але алкоголь — депресант, через який ви втратите енергійність вранці. Тому найкращим варіантом для вас буде здорова їжа.

6. Вони читають

Більшість успішних людей читають перед сном, тому читання в недільний вечір — це частина їхньої рутини.

7. Вони передзвонюють та відповідають на пошту

Недільні вечори дозволяють нам виділити час, щоб передзвонити друзям чи членам сім’ї, а також відповісти на електронні листи, так як протягом тижня у нас не було на це часу.

8. Вони “відключаються”

Після того, як ви закінчили відповідати на електронні листи або передзвонювати комусь, “відключіться” на декілька годин. Справді успішні люди намагаються не зациклюватись перед сном на питаннях, пов’язаних з роботою.

9. Вони відпочивають

Виділіть в неділю час, щоб нічого не робити і просто розслабитись. Вам потрібен час, щоб перезарядити свій розум і тіло. Якщо ви усвідомлюєте, що наступний тиждень буде напруженим, хороший сон і здорова їжа будуть просто необхідні.

10. Вони займаються волонтерством

Ніщо не звільнить ваш розум від стресу краще, аніж допомога людям, яким пощастило менше, аніж вам. Волонтерство — це хороший спосіб згуртуватись з іншими людьми перед початком зайнятого тижня.

11. Вони роздумують

Зробіть крок назад та систематизуйте свої відчуття, особливо, якщо ви побоюєтесь понеділка. Запишіть свої думки, це допоможе вам дістатись до суті того, що пригнічує вас або допоможе усвідомити, що все не так вже й погано.

А ще це може допомогти вам звільнитись емоційно.

12. Вони закінчують неділю на позитивній ноті

“Понеділок настане, незважаючи на те, як ви почуваєтесь. Тому спробуйте думати позитивно і зосередтесь на позитивному досвіді перед закінченням тижня”, – радить Майкл Вудворд, кандидат психологічних наук, організаційний психолог та автор книги “The YOU Plan”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

12 справ, якими успішні люди займаються в неділю