facebook

Кінець війни в Україні: на нас чекає два дуже важкі місяці, що потім

Українцям розповіли, коли може закінчитись війна


Зазначається, що грудень, як і січень, буде одним із найважчих періодів за всю війну для наших Збройних Сил. Про це розповів мольфар Макс Гордєєв пише unian.

Отже, за його словами, ця зима буде перевіркою, якої ще не було.

“Це буде перевірка на людей, на те, як наші люди хочуть, щоб війна закінчилася. Це буде важкий період у всіх аспектах”, – попередив він, додавши, що є багато негативних нюансів.

У той же час існує ймовірність, що в цей період Сили оборони можуть втрачати якісь позиції, зазначив він, одночасно підкресливши, що про поразку не йдеться.

“Чому ми дійшли до такої ситуації? Люди, які відчули, що зараз у нас все добре, що не відбувається жодних глобальних проблем, подумали, що можна розслабитись і не донатити”, – пояснив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На його думку, швидше за все наступний рік не буде переможним.

“Я завжди говорю людям, які хочуть знати, коли закінчиться війна, щоб вони усвідомили, що саме вони роблять для того, щоб ця війна закінчилася. Я повторював дуже багато разів, що ситуація, яка відбувається в нашій країні, тісно пов’язана з тим, як люди реагують на деякі аспекти”, – наголосив мольфар.

Він наголосив, що війна в Україні може закінчитися лише тоді, коли абсолютно всі люди почнуть реагувати на події, що відбуваються, а не говорити “ми до цього не причетні”, “ми не знаємо, що це таке” і тому подібне.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кінець війни в Україні: на нас чекає два дуже важкі місяці, що потім